This site is for archive purposes. Please visit www.eliamep.gr for latest updates
Go to Top

Συμμετοχή του επικεφαλής του Παρατηρητηρίου για την Κρίση, Δ. Κατσίκα, σε Διεθνές Σεμινάριο στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος Jean Monnet Network “Crisis-Equity-Democracy for Europe and Latin America”

Ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου για την Κρίση, Δ. Κατσίκας, συμμετείχε στο Διεθνές Σεμινάριο “Managing Multiple Crises in Times of Global Uncertainty: The EU and Latin America resilience, challenges and future perspectives” που έλαβε χώρα στις 16 Απριλίου στη Ρώμη της Ιταλίας. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε τα πλαίσια του διηπειρωτικού ερευνητικού προγράμματος Jean Monnet Network “Crisis-Equity-Democracy for Europe and Latin America”, στο οποίο συμμετέχει το Παρατηρητήριο για την Κρίση.
Ο κος Κατσίκας στην ομιλία του αναφέρθηκε στην εξέλιξη της ελληνικής κρίσης μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα ανέλυσε τις μελλοντικές προεκτάσεις και προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.
Στόχος του προγράμματος είναι η συγκριτική μελέτη των κρίσεων και της διαχείρισης τους στην Ευρώπη και την Λατινική Αμερική, καθώς και των επιπτώσεών τους στην κοινωνία και τη δημοκρατία των δύο ηπείρων.
Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το ερευνητικό πρόγραμμα.