This site is for archive purposes. Please visit www.eliamep.gr for latest updates
Go to Top

OECD360: Ελλάδα 2015 – Πώς Συμμετέχει η Ελλάδα;

OECD360: Ελλάδα 2015 – Πώς Συμμετέχει η Ελλάδα;, OECD Publications, Μάρτιος 2015.

 

Το OECD360 μεταφέρει τις τελευταίες αναλύσεις και τα δεδομένα από σημαντικές δημοσιεύσεις του OECD. Η πληθώρα γραφημάτων απεικονίζει τα επίκαιρα κρίσιμα ζητήματα.

  • Εκπαίδευση, εργασία, πράσινη ανάπτυξη, εθνικές προοπτικές, γεωργία, οικονομική ανάπτυξη, η οικονομική κρίση και οι συνέπειές της στην κοινωνία και στην ανάπτυξη: 8 θέματα που συνοψίζουν την κατάσταση της χώρας σας καθώς και την κατάσταση της διεθνούς σκηνής.

Κάθε άρθρο συνοδεύεται από δύο σελίδες γραφημάτων που προβάλλουν δεδομένα του OECD από τρία γραφήματα της αρχικής παρουσίασης – επίσης περιλαμβάνονται συνδέσεις Statlink που επιτρέπουν τη λήψη των δεδομένων προέλευσης κάθε γραφήματος.

  • Λεπτομερής εξέταση της χώρας σας: Οι σελίδες «Η χώρα σας σε αριθμούς» και Δείκτης Καλύτερης Ζωής σάς δίνουν τη δυνατότητα να καθορίζετε τη θέση της βάσει του μέσου όρου του OECD χρησιμοποιώντας διάφορους δείκτες από το πεδίο της οικονομίας, της εργασίας, της ευημερίας, της φορολόγησης και της περιβαλλοντικής απόδοσης.
  • Εσείς και ο OECD: Όπως και για όλα τα κράτη-μέλη, η κυβέρνησή σας έχει μόνιμη εκπροσώπηση στον OECD από έναν πρέσβη και διπλωμάτες. Η προετοιμασία των σελίδων γίνεται με τη βοήθειά τους, ώστε να απεικονίζουν το ιστορικό, τα επιτεύγματα και τη συνεργασία της χώρας σας με τον OECD.

 

Σχετικές αναρτήσεις: